Bent u de problemen zat?

Bel: 0653447508

Omgeving

Zeker in deze tijd wordt onze leefomgeving vaak zonder dat we het weten negatief beïnvloed door straling. Straling kan ondergronds en bovengronds aanwezig zijn. Met name de invloed van bovengrondse straling neemt de laatste jaren als gevolg van allerlei draadloze elektronische apparatuur sterk toe. Straling is niets anders dan trillingen, waardoor de balans verstoord kan worden. Iedere straling heeft zijn eigen specifieke trilling (frequentie).

 

Voor mij staat vast dat mensen, dieren en planten uit balans kunnen raken door de invloed van straling. De weerstand verslechtert en daardoor neemt het herstellend vermogen af. Met als gevolg dat mensen allerlei lichamelijke klachten krijgen, koeien bijvoorbeeld minder melk geven en planten gevoeliger worden voor schimmelinfecties.

Mijn behandeling is bijna altijd in eerste instantie gericht op het neutraliseren van de straling in de omgeving, want een slechte omgeving zal uiteindelijk elke behandeling aan mens of dier nutteloos maken.

 

Om de leefomgeving te verbeteren heb ik verschillende methoden ontwikkeld die ik inzet, afhankelijk van de aard van de straling. Wateraders, aardstralen, Hartmannlijnen en Currylijnen zijn veel voorkomende ondergrondse stralingen, die ik verhelp door een kastje te plaatsen. Bovengrondse straling, die veroorzaakt wordt door UMTS-masten of huishoudelijke apparaten, zoals bijvoorbeeld DECT-telefoons, wekkerradio‘s, draadloos internet, magnetrons, stopcontacten of televisietoestellen, pak ik op verschillende manieren aan.

 

Naast het neutraliseren van de straling geef ik regelmatig adviezen over het gebruik van stralingveroorzakende elektronische apparaten.

Tevreden klant nette mevrouw in haar 40
"Al jaren had ik regelmatig last van migraine. Ik heb werkelijk van alles geprobeerd, maar niets hielp. Tot ik op een verjaardag over Jan Boeren hoorde, een boer met speciale gaven. Ik heb Jan gevraagd langs te komen. Hij heeft een kastje geplaatst. Sindsdien ben ik hoofdpijn-vrij. Zou dat nou echt door dat kastje komen?"