Bent u de problemen zat?

Bel: 0653447508

Mens

Mensen kunnen ziek worden door blootstelling aan straling. Door straling raken mensen uit balans. Hoofdpijn, nekklachten, chronische vermoeidheid, slapeloosheid, rugklachten, gewrichtsklachten of problemen met spieren kunnen hiervan het gevolg zijn. Ook bij huilbaby's kan straling de oorzaak zijn. Van stellen met een kinderwens blijft ongeveer 15% kinderloos, zonder dat daar een aanwijsbare lichamelijke oorzaak voor te vinden is. Zelfs het ontstaan van tumoren of leukemie wordt steeds vaker toegeschreven aan straling.

 

Mijn behandeling is in eerste instantie gericht op het neutraliseren van de straling in de omgeving, want een slechte omgeving zal uiteindelijk elke behandeling aan mens of dier nutteloos maken.

Als het dan nog nodig is breng ik mensen terug in balans door ze te magnetiseren. Gezien de enthousiaste reacties die ik dagelijks krijg zijn de resultaten goed en soms zelfs spectaculair. Rugklachten verdwijnen, de energie neemt toe, de baby stopt met huilen, kinderen worden rustiger, de concentratie op school verbetert, enz. Naast het magnetiseren geef ik mensen soms een balanshoutje of een mineraalsteentje om de weerstand nog een handje te helpen.

 

Als supporter van NAC Breda ben ik in contact gekomen met de voetbalwereld. Ik behandel nu steeds meer voetballers en andere sporters. Ook zij blijken baat te hebben bij mijn aanpak, want als zij in balans zijn presteren zij beter en neemt de kans op blessures af. Een aantal spelers van het Nederlands Elftal droeg tijdens het WK in Zuid-Afrika een “balansbandje”, geïntroduceerd door Wesley Sneijder. Ik ben kennelijk niet de enige die zich bezig houdt met het terugbrengen van de balans.

Tevreden klant jongen in zijn 20
"Ik had behoorlijk last van mijn hamstrings. Na twee behandelingen van Jan speel ik nu weer de pannen van het dak. Geen centje pijn afgelopen wedstrijd en nog twee keer gescoord ook."