Sitemap

Wat klanten zeggen

Joop de B.

Ongelofelijk. Mijn celgetal was altijd een probleem. Ik geloofde er niet in, maar Jan Boeren is langs geweest en hij zei dat het aan straling lag. Dat heeft hij opgelost en ik moet zeggen dat het celgetal geen probleem meer is en mijn koeien zijn gezonder geworden.

Lucy

Na maanden van hevige pijn in mijn schouder en arm, was ik zeer blij dat een kennis mij het adres gaf van Jan Boeren. Jan heeft me van de pijn afgeholpen en bij gevolg ook van het gebruik van vele pijnstillers per dag. Jan bedankt, L.v.G.

J. van Est

In mijn kas had ik veel last van schimmels en ziekten onder mijn planten. Wat op viel was dat dat vrijwel altijd op dezelfde plaats begon. Iets waar wij niets mee konden. Iemand vertelde mij over jou en wat jij doet. Ik dacht baat het niet schaadt het niet en heb jou dus laten komen. Jij wees de plaatsen aan waar straling van wateraders zat. Dat bleek overeen te komen met de plaatsen waar alles minder was. Nadat jij een kastje had geplaatst tegen de straling, ging het duidelijk beter in de kas. Bedankt Jan.

Wilt u Goede Weerstand? Bel dan 06-53447508