Goede Weerstand helpt ontkwakkelen

Home

Welkom op mijn website voor een goede weerstand. Op deze website wil ik u informeren over de schadelijke effecten van straling op de omgeving, op de mens, op dieren en planten en ik wil u vertellen hoe ik de stralingsproblemen aanpak.

Verder vindt u op deze website reacties van mensen, die kwakkelden met hun gezondheid en die ik eerder hielp bij het verhelpen van hun klachten en bij het terugkrijgen van een goede weerstand. Ik was boer en word nooit een wetenschapper. Ik weet ook niet alles. Ik begeef mij niet graag op het terrein van de medische wetenschap en wil geen dokter vervangen. Ik benader het probleem anders en mijn resultaten liegen niet. Ik ontkwakkel.

Wat klanten zeggen

H. Berense

Mijn springpaard Indy zat al een hele tijd slecht in de haren en had totaal geen energie. Ik heb samen met de dierenarts van alles al geprobeerd, maar niets hielp. Via een collega hoorde ik over Jan Boeren. Ik heb hem gebeld. Jan kwam langs en constateerde dat er teveel straling was. Hij had een soort houten kastje geplaatst en zei dat daarmee de straling verdwenen was. Ik dacht er het mijne van, maar binnen een paar weken zag ik duidelijk verandering aan Indy. Ze kreeg steeds meer energie en je zag aan haar haren dat ze het steeds beter ging doen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Jan hartstikke bedankt. H. Berense

Sandra

Al jaren had ik regelmatig last van migraine. Ik heb werkelijk van alles geprobeerd, maar niets hielp. Tot ik op een verjaardag over Jan Boeren hoorde, een boer met speciale gaven. Ik heb Jan gevraagd langs te komen. Hij heeft een kastje geplaatst. Sindsdien ben ik hoofdpijn-vrij. Zou dat nou echt door dat kastje komen?

J. van Est

In mijn kas had ik veel last van schimmels en ziekten onder mijn planten. Wat op viel was dat dat vrijwel altijd op dezelfde plaats begon. Iets waar wij niets mee konden. Iemand vertelde mij over jou en wat jij doet. Ik dacht baat het niet schaadt het niet en heb jou dus laten komen. Jij wees de plaatsen aan waar straling van wateraders zat. Dat bleek overeen te komen met de plaatsen waar alles minder was. Nadat jij een kastje had geplaatst tegen de straling, ging het duidelijk beter in de kas. Bedankt Jan.

Wilt u Goede Weerstand? Bel dan 06-53447508