Goede Weerstand helpt ontkwakkelen

Home

Welkom op mijn website voor een goede weerstand. Op deze website wil ik u informeren over de schadelijke effecten van straling op de omgeving, op de mens, op dieren en planten en ik wil u vertellen hoe ik de stralingsproblemen aanpak.

Verder vindt u op deze website reacties van mensen, die kwakkelden met hun gezondheid en die ik eerder hielp bij het verhelpen van hun klachten en bij het terugkrijgen van een goede weerstand. Ik was boer en word nooit een wetenschapper. Ik weet ook niet alles. Ik begeef mij niet graag op het terrein van de medische wetenschap en wil geen dokter vervangen. Ik benader het probleem anders en mijn resultaten liegen niet. Ik ontkwakkel.

Wat klanten zeggen

N. v.d. Pas

Pootproblemen was bij mijn koeien het probleem. Het werd eigenlijk alleen maar erger zonder aanwijsbare reden. Toch Jan maar gebeld ondanks dat ik er niet in geloof. Hij had wat straling geneutraliseerd zei hij. Ik dacht: het zal wel, maar ik moet toegeven dat mijn koeien nu steeds beter op de benen staan en volgens de bekapper zijn de klauwen ook harder. Dus we gaan de goede kant uit.

Joris

Ik had behoorlijk last van mijn hamstrings. Na twee behandelingen van Jan speel ik nu weer de pannen van het dak. Geen centje pijn afgelopen wedstrijd en nog twee keer gescoord ook.

H. Berense

Mijn springpaard Indy zat al een hele tijd slecht in de haren en had totaal geen energie. Ik heb samen met de dierenarts van alles al geprobeerd, maar niets hielp. Via een collega hoorde ik over Jan Boeren. Ik heb hem gebeld. Jan kwam langs en constateerde dat er teveel straling was. Hij had een soort houten kastje geplaatst en zei dat daarmee de straling verdwenen was. Ik dacht er het mijne van, maar binnen een paar weken zag ik duidelijk verandering aan Indy. Ze kreeg steeds meer energie en je zag aan haar haren dat ze het steeds beter ging doen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Jan hartstikke bedankt. H. Berense

Wilt u Goede Weerstand? Bel dan 06-53447508