Goede Weerstand helpt ontkwakkelen

Home

Welkom op mijn website voor een goede weerstand. Op deze website wil ik u informeren over de schadelijke effecten van straling op de omgeving, op de mens, op dieren en planten en ik wil u vertellen hoe ik de stralingsproblemen aanpak.

Verder vindt u op deze website reacties van mensen, die kwakkelden met hun gezondheid en die ik eerder hielp bij het verhelpen van hun klachten en bij het terugkrijgen van een goede weerstand. Ik was boer en word nooit een wetenschapper. Ik weet ook niet alles. Ik begeef mij niet graag op het terrein van de medische wetenschap en wil geen dokter vervangen. Ik benader het probleem anders en mijn resultaten liegen niet. Ik ontkwakkel.

Wat klanten zeggen

Joop de B.

Ongelofelijk. Mijn celgetal was altijd een probleem. Ik geloofde er niet in, maar Jan Boeren is langs geweest en hij zei dat het aan straling lag. Dat heeft hij opgelost en ik moet zeggen dat het celgetal geen probleem meer is en mijn koeien zijn gezonder geworden.

Sandra

Al jaren had ik regelmatig last van migraine. Ik heb werkelijk van alles geprobeerd, maar niets hielp. Tot ik op een verjaardag over Jan Boeren hoorde, een boer met speciale gaven. Ik heb Jan gevraagd langs te komen. Hij heeft een kastje geplaatst. Sindsdien ben ik hoofdpijn-vrij. Zou dat nou echt door dat kastje komen?

Jan

Zaterdag heb ik twee bloempotten verplaatst. Dat had ik beter niet kunnen doen, want het schoot in mijn rug. Ik kon niet meer op of om. Mijn vrouw heeft me naar binnen gebracht. Jan heeft me daarna twee keer behandeld. Op maandag stond ik al weer op de tennisbaan. Wel verloren, maar gespeeld en dat was meer dan ik voor mogelijk had gehouden.

Wilt u Goede Weerstand? Bel dan 06-53447508